Wysłany: 2010-02-07, 17:16 AND1 LA Venice Beach Game - Mixtape Tour 2001 WATCH ONLINE
Grzebałem ostatnio w swojej kolekcji koszykarskich płytek i znalazłem coś naprawdę ciekawego. Czarne DVD, które otrzymałem od Mikaza. Nie udało mi się tego nigdzie znaleźć na necie (może przeoczyłem), więc postanowiłem, że wrzucę to na youtube, by każdy mógł przypomnieć sobie te piękne czasy :).
AND1 Mixtape Tour z 2001 roku. Mecz w Los Angeles rozegrany w słoneczny dzień na boiskach Venice Beach, w którym udział wzięli nasi dobrzy znajomi: Hot Sauce, AO, Main Event, Shane the Dribbling Machine, Flash i wielu innych. To w tym właśnie spotkaniu do ekipy AND1 dołączył Rafer Skip To My Lou Alston. Piąty mixtape AND1 był dopiero w fazie kręcenia i z pewnością skojarzycie niektóre akcje pokazane z tego ujęcia. Zobaczcie, jak mecze AND1 wyglądały niemalże dziesięć lat temu "od kuchni", bez montażu, bez podkładu - czysta gra nagrana na kamerze.
Część pierwsza do obejrzenia na stronie głównej, po pozostałe cztery musicie sięgnąć do komentarzy.