Wysłany: 2009-08-27, 16:38 B-Ball Jam 2k9 - Slam Dunk Contest
Pojawił się klip z mającego niedawno miejsce legendarnego już turnieju B-Ball Jam. Jest to materiał z konkursu wsadów, którego tegorocznym zwycięzcą został Śledziu (Harlem 77). Uczestników SDC nie brakowało (Osa, Kacper, Arek, Kot ...). Zapraszam do obejrzenia klipu oraz komentowania. Video Edition - Grodek.
Ostatnio zmieniony przez B-X 2009-08-27, 21:22, w całości zmieniany 2 razy
pewien warszawski dunker (pozdro Brat) powiedział kiedyś...kosz to kosz...też dam techniczne co nieco na 2.80, ale bez przesady..korba Kacpra czy 2handed mill Śledzia miodne;) choćby były robione na low rimie mają swój niepowtarzalny urok i już
_________________ One Life....One Love...One Game
www.dogged.pl - oficjalny sklep Spalding! Piłki, stroje i akcesoria koszykarskie
Wiadomo ze kosz na B-Ballu jest niższy od wymiarowego ( 2,90 -2,95 gdzieś tak w tym przedziale). Co do pakowania na niskie kosze... na konkursach sie nie wybiera kosza i sie ładuje na taki jaki jest, jakby tam byl kosz 2,20 tez bym wystartował. A co do pakowania na WYMIAROWE kosze to z chęcią bym sobie na takie poskakał z Shabaamem ;) pewnie wiele by mnie nauczyl... PEACE!
_________________ The planet is fine. The PEOPLE are f*cked...
_________________ "Parę lat remu żyłem akcjami z boiska. Bywało, że bywało nas 30'stu nas tam i freestyle. Nawet jak zima zapierała nam dech, przez lata ta ekipa się nam posypała jak śnieg."
ja tam bieda bym tego nie nazwal , kosz 290 - 295 to znow nie jest juz taki niski :] pozdro dla tych ktorzy jaraja sie dunkami nie wazne na jaki kosz :]
_________________ kazdy by oddal wszystko za ta chwile ktora dunkerzy maja w powietrzu , ja mam namiastke tego
www.dogged.pl - Oficjalny Sklep Spaldinga! Piłki, stroje i akcesoria koszykarskie!
Dodam 3 grosze od siebie.Na klipie polowa paczek jest z rozgrzewki,a większości konkursowych pak brakuje,więc to tylko taki o klipik,dobrze,ze się pojawił,ale wszystkiego nie pokazuje.
Co do kosza to ma ok.285-6 ,wiem bo go mierzyłem.
Pozdro4all
_________________ "He stays in the air ; He elevates ; He gets High"-Ray Allen
Nie wiem o co sie spinacie, chodzi o klimat a nie o aptekarską dokładność i hejty sprzed monitora.
Co do Twojej wypowiedzi, Kot, rzeczywiście część paczek jest z rozgrzewki, z trzech powodów:
1. w samym konkursie weszło stosunkowo mało dobrych paczek jak na tylu dunkerow
2. nie wiem kto to kamerował, ale coś go chyba mocno swędziało w dolnych partiach ciała
3. wybrałem wg mnie najlepsze paczki z dostepnych mi materialow
ps. lepszy taki show niż jeden, dwóch typow dających ziewne paczki na wymiar.
Grodek jak pojechal :D na temat dokladnie i tak ma byc. A Ty Jastrzab to tu obiecujesz ze co chwile sie bierzesz na trening :D i bedziesz startowal w GF na SDC a sie chowasz, jak ja Cie dorwe haha :D to juz sie nie bedziesz chowal, wywloke Cie i masz wsadzac bo masz potencjal :D jak przyjedziesz do nas na turniej to bede Cie darl za fraki :D do paki :D pozdro do zob w Krk :D
EDIT: A dla tych co mowia ze to bieda czy ze lipa bo niski kosz, zatrzymajcie sobie filmik np na 0:25 i zobaczcie gdzie Sledziu :) (tylko nie ten w zalewie) ma glowe. A wiem na jaka paczke go stac bo widzailem go nie raz na sdc. Tak samo Kacpra, jego korby to po prostu masakra :) nie wazny czy na 3.05 czy 2.50, po prostu miazga, j/w Darek napisal "kosz to kosz"!
adi teraz serio za trening sie biore ;P obiecuje ;p i przestane pic xD pozatym dalem ostatnio z naskoku nareszcie na wymiar heh :P juz mnie to meczylo :P wiec mam motywacje zeby cisnac dalej ;] do zobaczenia w krk
_________________ kazdy by oddal wszystko za ta chwile ktora dunkerzy maja w powietrzu , ja mam namiastke tego
www.dogged.pl - Oficjalny Sklep Spaldinga! Piłki, stroje i akcesoria koszykarskie!