Poprzedni temat :: Następny temat
B-Ball Jam 2k9 - Slam Dunk Contest
Autor Wiadomość
B-X
Just a baller

Wysłany: 2009-08-27, 17:38   B-Ball Jam 2k9 - Slam Dunk Contest

Pojawił się klip z mającego niedawno miejsce legendarnego już turnieju B-Ball Jam. Jest to materiał z konkursu wsadów, którego tegorocznym zwycięzcą został Śledziu (Harlem 77). Uczestników SDC nie brakowało (Osa, Kacper, Arek, Kot ...). Zapraszam do obejrzenia klipu oraz komentowania. Video Edition - Grodek.
Ostatnio zmieniony przez B-X 2009-08-27, 22:22, w całości zmieniany 2 razy  

B-X
Just a baller

Wysłany: 2009-08-27, 17:39   

JastrzabKRK

Wysłany: 2009-08-27, 20:36   

dobre konkursiwo a kosz wg mnie nie wyglada na niski :] korby kacpra to cos pieknego

www.dogged.pl - Oficjalny Sklep Spaldinga! Piłki, stroje i akcesoria koszykarskie!

ADI.NWCSD

Wysłany: 2009-08-27, 23:04   

No Kacper znowu zmiazdzyl, czlowieku Tobie pekla szybka w tel mi to chyba w monitorze jak wyswietlila sie Twoja KORB@. Pozdro 5! Kacper!

EDIT: To "korba dla koneserow" co nie Kacper? :D

Believe in yourself

SumoI3

Wysłany: 2009-08-28, 11:54   

Kosz nie wiem na ile był dokładnie, ale ja tam z jednej nogi dawałem z góry :]

I LOVE SZYMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shabaam Shadeeq

Wysłany: 2009-08-28, 12:49   

Kosz był na 280 cm,nie ma się czym podniecać.....może w końcu doczekamy się konkursu wsadów na 305 cm.

prOve

Wysłany: 2009-08-28, 12:58   

pewien warszawski dunker (pozdro Brat) powiedział kiedyś...kosz to kosz...też dam techniczne co nieco na 2.80, ale bez przesady..korba Kacpra czy 2handed mill Śledzia miodne;) choćby były robione na low rimie mają swój niepowtarzalny urok i już

Śledziu

Wysłany: 2009-08-28, 14:14   

Wiadomo ze kosz na B-Ballu jest niższy od wymiarowego ( 2,90 -2,95 gdzieś tak w tym przedziale). Co do pakowania na niskie kosze... na konkursach sie nie wybiera kosza i sie ładuje na taki jaki jest, jakby tam byl kosz 2,20 tez bym wystartował. A co do pakowania na WYMIAROWE kosze to z chęcią bym sobie na takie poskakał z Shabaamem ;) pewnie wiele by mnie nauczyl... PEACE!

Pawlak

Wysłany: 2009-08-28, 14:32   

Bieda.

JastrzabKRK

Wysłany: 2009-08-28, 14:58   

ja tam bieda bym tego nie nazwal , kosz 290 - 295 to znow nie jest juz taki niski :] pozdro dla tych ktorzy jaraja sie dunkami nie wazne na jaki kosz :]

www.dogged.pl - Oficjalny Sklep Spaldinga! Piłki, stroje i akcesoria koszykarskie!

Kot

Wysłany: 2009-08-28, 16:09   

Dodam 3 grosze od siebie.Na klipie polowa paczek jest z rozgrzewki,a większości konkursowych pak brakuje,więc to tylko taki o klipik,dobrze,ze się pojawił,ale wszystkiego nie pokazuje.
Co do kosza to ma ok.285-6 ,wiem bo go mierzyłem.
Pozdro4all

Franklin

Wysłany: 2009-08-28, 16:25   

Chyba pierwszy raz ktoś spróbował paczki za plecami na PL konkursie. Propsy dla Kacpra!

grdk

Wysłany: 2009-08-28, 16:28   

Nie wiem o co sie spinacie, chodzi o klimat a nie o aptekarską dokładność i hejty sprzed monitora.

Co do Twojej wypowiedzi, Kot, rzeczywiście część paczek jest z rozgrzewki, z trzech powodów:
1. w samym konkursie weszło stosunkowo mało dobrych paczek jak na tylu dunkerow
2. nie wiem kto to kamerował, ale coś go chyba mocno swędziało w dolnych partiach ciała
3. wybrałem wg mnie najlepsze paczki z dostepnych mi materialow

ps. lepszy taki show niż jeden, dwóch typow dających ziewne paczki na wymiar.

emaaa

JastrzabKRK

Wysłany: 2009-08-28, 16:44   

no konkurs zajawkowy musze sie ostro za trening wziasc przez rok i postaram sie za rok zawitac ;] juz nawet mam rozkmine jak cwiczyc ;]

ADI.NWCSD

Wysłany: 2009-08-29, 00:59   

Grodek jak pojechal :D na temat dokladnie i tak ma byc. A Ty Jastrzab to tu obiecujesz ze co chwile sie bierzesz na trening :D i bedziesz startowal w GF na SDC a sie chowasz, jak ja Cie dorwe haha :D to juz sie nie bedziesz chowal, wywloke Cie i masz wsadzac bo masz potencjal :D jak przyjedziesz do nas na turniej to bede Cie darl za fraki :D do paki :D pozdro do zob w Krk :D

EDIT: A dla tych co mowia ze to bieda czy ze lipa bo niski kosz, zatrzymajcie sobie filmik np na 0:25 i zobaczcie gdzie Sledziu :) (tylko nie ten w zalewie) ma glowe. A wiem na jaka paczke go stac bo widzailem go nie raz na sdc. Tak samo Kacpra, jego korby to po prostu masakra :) nie wazny czy na 3.05 czy 2.50, po prostu miazga, j/w Darek napisal "kosz to kosz"!

Believe in yourself

JastrzabKRK

Wysłany: 2009-08-29, 09:51   

adi teraz serio za trening sie biore ;P obiecuje ;p i przestane pic xD pozatym dalem ostatnio z naskoku nareszcie na wymiar heh :P juz mnie to meczylo :P wiec mam motywacje zeby cisnac dalej ;] do zobaczenia w krk

Shabaam Shadeeq

Wysłany: 2009-08-29, 11:48   

Sledziu-jak dobrze zapłacisz,to cię wiele naucze.Peace.

SlashTC-Team

Wysłany: 2009-09-02, 22:27   

a moze mnie nauczysz .. zapłace..

Shabaam Shadeeq

Wysłany: 2009-09-04, 10:58   

Narazie nie mam jak, bo mam sparingi i przygotowuje się do sezonu.Grałeś kiedyś w ogóle na streetballu? czy tylko wsadzasz?

Odpowiedz do tematu