Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Wonder
2010-02-01, 01:00
Harlem 77 Opole 2k9 Mixtape (full)
Autor Wiadomość
Wonder
SB Admin

Wysłany: 2010-01-08, 02:48   Harlem 77 Opole 2k9 Mixtape (full)

Miało być na ósmego stycznia i oto jest - H77 2k9 Mixtape!

Cały rok zbierania akcji przez zawodników Harlemu, wyjazdy na turnieje, ciągła gra, sesje wsadów i target practice (jedna osoba próbuje zapakować, a druga zablokować), dużo optymizmu, zabawy oraz luźnego podejścia do koszykówki i o to chyba chodzi w miłości do tego sportu. Mixtape trwa około 36 minut i został zamieszczony na vimeo w dwóch częściach. Nic odkrywczego więcej nie dodam, wszystko zostało już powiedziane, trochę pokazane (sprawdź teaser oraz suplement), dlatego oddaję film w Wasze ręce oraz ocenę.

Do ściągnięcia / Download:
Harlem 77 Opole 2009 Mixtape - Pt.1 [89mb, mp4]
Harlem 77 Opole 2009 Mixtape - Pt.2 [106mb, mp4]

H77 2k9 Mixtape Part I - 16:40
MEGAUPLOAD DOWNLOAD [311mb]

H77 2k9 Mixtape Part II - 19:44
MEGAUPLOAD DOWNLOAD [370mb]

Więcej o nas przeczytasz na: [www.harlem77.com]
Mixtejpy DVD H77 (z lat 2008/09) zostaną wydane na dwupłytowej edycji DVD w ilości około dwudziestu egzemplarzy, dlatego jeśli bardzo chcesz mieć nasze wspomnienia na półce, daj znać (np. w komentarzach).

Zobacz też:
Trzyczęściowy mix Harlem 77 Opole Online Mixtape z 2008 roku:
H77 Opole 2008 Mixtape - Pt1
H77 Opole 2008 Mixtape - Pt2
H77 Opole 2008 Mixtape - Pt3
36-minutowy mix Harlem 77 Opole z 2009 roku:
Harlem 77 Opole 2k9 Mixtape (full)
Harlem 77 Opole 2008/09 DVD
Speedballin' 2 DVD
Ścieżka dźwiękowa filmu Streetballers na CD
Ostatnio zmieniony przez Wonder 2010-05-02, 14:43, w całości zmieniany 6 razy  

JastrzabKRK

Wysłany: 2010-01-08, 03:26   

WARTO BYLO NIE SPAC SCIAAAGAM !! ja bym chcial bardzo miec H77 na DVD

www.dogged.pl - Oficjalny Sklep Spaldinga! Piłki, stroje i akcesoria koszykarskie!

JastrzabKRK

Wysłany: 2010-01-08, 03:28   

moj niecny plan legl w gruzach .... niech ktos zapoda bezposrednie linki z vimeo jesli moze bo nie mam flash playera 10 i mi nie wyswietla filmu ;/

www.dogged.pl - Oficjalny Sklep Spaldinga! Piłki, stroje i akcesoria koszykarskie!

eazy

Wysłany: 2010-01-08, 08:30   

Po prostu klasa! Masakryczne paczki Śledzińskiego i Pepsona, te mileee i ten btl bejjjbe! Widac że chłopaki wkładaja serducho w to co robią, konkretny edit, Wonda się spisał, i te jajcarskie wstawki , dobra beka z Skacze wyżej gdy mam niżej!
ehhh to tak na szybko, czekamy na płytkę i ŚŁK!
Pozdrowie Cartera;D

Baranek

Wysłany: 2010-01-08, 10:21   

Wyjątkowo sie wypowiem...więc tak:
Plusy:
-dobre polewkowe i zwałowe wstawki
-dunki niektóre
-pojedyncze akcje Mielcara
-Łonder vs Dziadkers w 5 coś minucie <lol8>^^
-Opis Biednego na końcu w napisach

Minusy:
-3/4 mixtapu to straaasznie zamulające akcje, codziennie w polskich halach, na polskich podwórkach czy turniejach tysiące takich akcji, zagran, rzutow sie odbywa wiec po co je pokazywac na mixtapie?
-cięzko bylo wytrwac do końca, gdyby mixtape byl polowe krotszy bez wiekszosci zamulajacych akcji, to by bylo git

Ogolnie dobry mixtape, ale 3 gwiazdek bym nie dał ^^

JastrzabKRK

Wysłany: 2010-01-08, 10:55   

baranek to wonda ci nie wysle plyty juz masz porobione xD ja tam sciagam dzieki uprzejmosci eaziego ktory mi podeslal linki do vimeo

skib

Wysłany: 2010-01-08, 11:13   

ja Wam dam szczoszka ;D i nie z leszna tylko z Gory !!!!!!!!

prOve

Wysłany: 2010-01-08, 11:27   

Jako, że coś tam montuje to się wypowiem ;)

Mix fajniutki, przyjemna ciepła bułeczka, świeżutka itd. Duże propsy za nute, szczególnie za Lord Lhus (czyżby inspiracja krakowskimi mixami?;)) i Promoe. Fajny edit, momentami niezłe nakładki na obraz..akcje - standardowo wysokich lotów (dosłownie,...btl pepy sick)..ale też nie spodziewałem się niczego innego. Najlepsze w tym mixie jest jednak to, że motywuje do jeszcze większej i intensywniejszej pracy nad kończeniem własnych projektów. Zarówno na boisku jak i przy komputerze..

Generalne 5 dla całego Harlemu i chłopaków z Opola i okolic.

zio

Wysłany: 2010-01-08, 11:32   

Poza tym co napisał baranek, to na plus akcje grubego i jego trójki, bo najwyższy poziom prezentuje mimo tych pewnie 120 kilo :D No i łonder taka zadziora, nie spodziewałem się. "Pięknie Łukasz". Fakt za długie, lepiej dać więcej szybszych akcji i by się nie ciągnęło momentami.

I Can Visit Any City Get Respect On The Street

A wy nie bądźcie Szwajcarią !

Medi

Wysłany: 2010-01-08, 12:59   

wreszcie coś konkretniejszego czyli mix trwający powyżej 3 minut. Akcje dunki movsy i te sprawy na wysokim poziomie. Humorystyczne przerywniki pasują również tak więc ogólnie mix konkretny

http://www.youtube.com/watch?v=FfuGKxrnq2A MagiaTeam 2010 trailer

http://speedballin.pl/pl-mixtape-2010-vt3574.htm stwórzmy razem coś niesamowitego

SkocznyBoB

Wysłany: 2010-01-08, 14:23   

Ja tam się jaram. Taki zapis całego roku fajna opcja, nie dłużyło mi się jak oglądałem.
I <3 Szyms i tyle :D
Fajnie się ogląda. Dobre proporcje między śmichami hihami a grą. Brakowało mi i brakuje właśnie produkcji długich. Kraków się obija i ciągle karze czekać (pozdro Próf :D ) Więc chyba jedyna taka opcja w ciągu ponad roku. Bardzo na plus <yes>
soundtrack na piątkę z plusem naprawde fajne numerki nie przeszkadzały i sie fajnie wkomponowały.

Goldi

Wysłany: 2010-01-08, 14:53   

Moim zdaniem jedna z ciekawszych produkcji ostatnio
I tu bym się kłócił (lekko) z Barankiem, bo wydaje mi się że takie akcje dodają dobrego klimatu całemu mixowi.
Nie wszędzie muszą być killa crosses i skakanie brwiami do obręczy.
Były layupy, tójki, dropy, wsady, dobre passy, trashtalk, jaja, walki(;)) i miażdżący opening.
Dla mnie styknie.
Propsuje i czekam na dvd.
keep ballin

head

Wysłany: 2010-01-08, 16:20   

nic się nie ciągnęło gratz;]

kacpa

Wysłany: 2010-01-08, 16:29   

kiedys bardzo chciałem spotkać Iverson'a, teraz kiedy spełniło mi się to marzenie, chcę spotkać Szymsa.

Opole!! ole ole!! priekrasnyj myksteyp

DrJawa

Wysłany: 2010-01-08, 19:08   

Wstęp jest meeega (dynamiczne akcje w połączeniu z odpowiednią muzyką robią swoje) własnie tak to się powinno robić. Jesli chodzi o sam material to momentami jest naprawde dobry i fajnie że dużo dunków. Dodatkowo swojski klimat robia te wszystkie bekowe wstawki i komentarze :D
Generalnie mix spoko i do mnie trafia. Widać, że troche pracy kosztowało Wondera złożenie tego wszystkiego w całość. I nie ma co sie oszukiwac już dawno nie bylo polskiej produkcji, która długością nie przekraczała 15 min. Oby wiecej takich tejpów w przyszłości.
judgment day cometh, conquer, it's war.

Drosk

Wysłany: 2010-01-08, 20:23   

Świetnie, mnie się bardzo podobało.

JastrzabKRK

Wysłany: 2010-01-08, 20:52   

szyms zmiazdzyl :P to nie podlega watpliwosci xD

Baller_Sc

Wysłany: 2010-01-08, 22:01   

Podoba mi się;) każdy tape jest inny i ja w nim tez widze piekno ;]

"Sosnowiec-Pogoń=Ballerzy z pasją"

SumoI3

Wysłany: 2010-01-08, 22:06   

cały mix fantazja !!! oglądałem z przyjemnością ! Wond props za obróbkę !
niektóre nagrywki mnie rozwalały :)
z tego miejsca polecam "Śledztwo Wonderskiego Kaca" bo MIAŻDZY !!!
Śledz, Pepa, Slash na grubej windzie, Kacper =człowiek orkiestra ! ;]
Szyms. ja ten kawałek wytne i sobie będe go ogladał codziennie ! ;] po prostu nie wiem co mam powiedziec, promieniuje od ciebie taka pozytywna energia ze szok ! śmiałem sie na cały dom :)

I LOVE SZYMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

carter

Wysłany: 2010-01-09, 15:00   

powiem szczerze że zawsze mixy od Łondera mi się podobały i tak też jest tym razem mimo że sporo w nim rzutów które czasem męczą ale prawda jest taka że w grze najważniejsze są punkty :) wielkie hi5 dla was chłopaki :)
ps. wiem Łonder że nie utrzymujemy jako takiego kontaktu ale zawsze uważałem że robisz to wszystko z wielkiej miłości do koszykówki i to się ceni !!! wielkie pozdro ...

Fora

Wysłany: 2010-01-09, 17:58   

Wszystko to, co trzeba : Zajawka, serce do gry, wysokie loty, umiejętności i humor. Bardzo fajnie się oglądało :). Rispekt :D

suseł

Wysłany: 2010-01-09, 18:47   

Ogromny szacunek dla całej drużyny! Wiem ze nie jesteście bandą czarnuchów którzy łamią wszystkim kostki na boisku i każdą akcje kończą mega wsadem... (pewnie dlatego niektórych mixtape nudził ). Ja osobiście nie mam się do czego przyczepić dużo świetnych kombinacyjnych akcji , niesamowite wsadki , pewne rzuty.

Pozostaje czekać na sequel :) i na inne równie dobre produkcje z polskich boisk.

karpiu

Wysłany: 2010-01-09, 18:51   

fajny film;)
szyms kozak jak zawsze;d
nic dziwnego bo jest najwiekszy! ;d

dobre wsadki... jaram sie!

Lisu

Wysłany: 2010-01-09, 20:23   

Jaram sie tym co mnie najbardziej interesuje czyli dunki. a te sa z gornej polki, doslownie ;D

Sinu

Wysłany: 2010-01-09, 20:57   

ja tez chce skomentować ale nie da rady słowami opisac mojego usmiechnietego ryja no moze poza tym ze brzydki jak zawsze
dla mnie profesjonalny produkt dajacy mega energie i chec wyskoczenia na boicho
gdyby nie zima pewnie bym sie kaleczył na jakims boisku teraz
jednym słowem :
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
STREETBALL<3
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odpowiedz do tematu