Miało być na ósmego stycznia i oto jest - H77 2k9 Mixtape!
Cały rok zbierania akcji przez zawodników Harlemu, wyjazdy na turnieje, ciągła gra, sesje wsadów i target practice (jedna osoba próbuje zapakować, a druga zablokować), dużo optymizmu, zabawy oraz luźnego podejścia do koszykówki i o to chyba chodzi w miłości do tego sportu. Mixtape trwa około 36 minut i został zamieszczony na vimeo w dwóch częściach. Nic odkrywczego więcej nie dodam, wszystko zostało już powiedziane, trochę pokazane (sprawdź teaser oraz suplement), dlatego oddaję film w Wasze ręce oraz ocenę.
Więcej o nas przeczytasz na: [www.harlem77.com]
Mixtejpy DVD H77 (z lat 2008/09) zostaną wydane na dwupłytowej edycji DVD w ilości około dwudziestu egzemplarzy, dlatego jeśli bardzo chcesz mieć nasze wspomnienia na półce, daj znać (np. w komentarzach).
Po prostu klasa! Masakryczne paczki Śledzińskiego i Pepsona, te mileee i ten btl bejjjbe! Widac że chłopaki wkładaja serducho w to co robią, konkretny edit, Wonda się spisał, i te jajcarskie wstawki , dobra beka z Skacze wyżej gdy mam niżej!
ehhh to tak na szybko, czekamy na płytkę i ŚŁK!
Pozdrowie Cartera;D
Wyjątkowo sie wypowiem...więc tak:
Plusy:
-dobre polewkowe i zwałowe wstawki
-dunki niektóre
-pojedyncze akcje Mielcara
-Łonder vs Dziadkers w 5 coś minucie <lol8>^^
-Opis Biednego na końcu w napisach
Minusy:
-3/4 mixtapu to straaasznie zamulające akcje, codziennie w polskich halach, na polskich podwórkach czy turniejach tysiące takich akcji, zagran, rzutow sie odbywa wiec po co je pokazywac na mixtapie?
-cięzko bylo wytrwac do końca, gdyby mixtape byl polowe krotszy bez wiekszosci zamulajacych akcji, to by bylo git
Ogolnie dobry mixtape, ale 3 gwiazdek bym nie dał ^^
Mix fajniutki, przyjemna ciepła bułeczka, świeżutka itd. Duże propsy za nute, szczególnie za Lord Lhus (czyżby inspiracja krakowskimi mixami?;)) i Promoe. Fajny edit, momentami niezłe nakładki na obraz..akcje - standardowo wysokich lotów (dosłownie,...btl pepy sick)..ale też nie spodziewałem się niczego innego. Najlepsze w tym mixie jest jednak to, że motywuje do jeszcze większej i intensywniejszej pracy nad kończeniem własnych projektów. Zarówno na boisku jak i przy komputerze..
Generalne 5 dla całego Harlemu i chłopaków z Opola i okolic.
_________________ One Life....One Love...One Game
www.dogged.pl - oficjalny sklep Spalding! Piłki, stroje i akcesoria koszykarskie
Poza tym co napisał baranek, to na plus akcje grubego i jego trójki, bo najwyższy poziom prezentuje mimo tych pewnie 120 kilo :D No i łonder taka zadziora, nie spodziewałem się. "Pięknie Łukasz". Fakt za długie, lepiej dać więcej szybszych akcji i by się nie ciągnęło momentami.
_________________ Bitch You Dont Even Know The Half About Me
wreszcie coś konkretniejszego czyli mix trwający powyżej 3 minut. Akcje dunki movsy i te sprawy na wysokim poziomie. Humorystyczne przerywniki pasują również tak więc ogólnie mix konkretny
Ja tam się jaram. Taki zapis całego roku fajna opcja, nie dłużyło mi się jak oglądałem.
I <3 Szyms i tyle :D
Fajnie się ogląda. Dobre proporcje między śmichami hihami a grą. Brakowało mi i brakuje właśnie produkcji długich. Kraków się obija i ciągle karze czekać (pozdro Próf :D ) Więc chyba jedyna taka opcja w ciągu ponad roku. Bardzo na plus <yes>
soundtrack na piątkę z plusem naprawde fajne numerki nie przeszkadzały i sie fajnie wkomponowały.
_________________ my game like your girl's booty... can't be covered.
Moim zdaniem jedna z ciekawszych produkcji ostatnio
I tu bym się kłócił (lekko) z Barankiem, bo wydaje mi się że takie akcje dodają dobrego klimatu całemu mixowi.
Nie wszędzie muszą być killa crosses i skakanie brwiami do obręczy.
Były layupy, tójki, dropy, wsady, dobre passy, trashtalk, jaja, walki(;)) i miażdżący opening.
Dla mnie styknie.
Propsuje i czekam na dvd.
keep ballin
Wstęp jest meeega (dynamiczne akcje w połączeniu z odpowiednią muzyką robią swoje) własnie tak to się powinno robić. Jesli chodzi o sam material to momentami jest naprawde dobry i fajnie że dużo dunków. Dodatkowo swojski klimat robia te wszystkie bekowe wstawki i komentarze :D
Generalnie mix spoko i do mnie trafia. Widać, że troche pracy kosztowało Wondera złożenie tego wszystkiego w całość. I nie ma co sie oszukiwac już dawno nie bylo polskiej produkcji, która długością nie przekraczała 15 min. Oby wiecej takich tejpów w przyszłości.
_________________ Olympic torch flaming, we burn so sweet
The thrill of victory, the agony, defeat
We crush slow, flaming deluxe slow For,
judgment day cometh, conquer, it's war.
cały mix fantazja !!! oglądałem z przyjemnością ! Wond props za obróbkę !
niektóre nagrywki mnie rozwalały :)
z tego miejsca polecam "Śledztwo Wonderskiego Kaca" bo MIAŻDZY !!!
Śledz, Pepa, Slash na grubej windzie, Kacper =człowiek orkiestra ! ;]
Szyms. ja ten kawałek wytne i sobie będe go ogladał codziennie ! ;] po prostu nie wiem co mam powiedziec, promieniuje od ciebie taka pozytywna energia ze szok ! śmiałem sie na cały dom :)
_________________ Play every game, like it's your last one...........
DeSTa Squad !!
I LOVE SZYMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiem szczerze że zawsze mixy od Łondera mi się podobały i tak też jest tym razem mimo że sporo w nim rzutów które czasem męczą ale prawda jest taka że w grze najważniejsze są punkty :) wielkie hi5 dla was chłopaki :)
ps. wiem Łonder że nie utrzymujemy jako takiego kontaktu ale zawsze uważałem że robisz to wszystko z wielkiej miłości do koszykówki i to się ceni !!! wielkie pozdro ...
Ogromny szacunek dla całej drużyny! Wiem ze nie jesteście bandą czarnuchów którzy łamią wszystkim kostki na boisku i każdą akcje kończą mega wsadem... (pewnie dlatego niektórych mixtape nudził ). Ja osobiście nie mam się do czego przyczepić dużo świetnych kombinacyjnych akcji , niesamowite wsadki , pewne rzuty.
Pozostaje czekać na sequel :) i na inne równie dobre produkcje z polskich boisk.
ja tez chce skomentować ale nie da rady słowami opisac mojego usmiechnietego ryja no moze poza tym ze brzydki jak zawsze
dla mnie profesjonalny produkt dajacy mega energie i chec wyskoczenia na boicho
gdyby nie zima pewnie bym sie kaleczył na jakims boisku teraz
jednym słowem :
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
STREETBALL<3
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D