Wysłany: 2009-05-04, 19:48 Harlem 77 Opole - Top 10 moments of 2008
Dokładnie rok temu, na początku maja 2008 roku wybraliśmy się jako Harlem 77 Opole (w składzie: Bartu, Kacper, Szred, Siówa, Wonder) na pierwszy wspólny turniej (do Raciborza). Dzięki rapshopowi Harlem 77 oraz firmie 69NYC już od roku czasu odwiedzamy turnieje w każdym zakątku Polski i osiągnęliśmy parę większych i mniejszych sukcesów, ale przede wszystkim dobrze się bawiliśmy oraz graliśmy dobrą, zarówno efektowną jak i efektywną koszykówkę, którą uchwyciliśmy na taśmie. Specjalnie na pierwszą rocznicę istnienia drużyny zmontowaliśmy krótkie podsumowanie roku 2008, gdzie wymieniamy dziesięć najlepszych chwil, sytuacji oraz akcji. Miłego oglądania! (info: www.harlem77.com ) - klip znajdziecie w komentarzach.
kurde powiem Ci, że przyjemny klip. W ogóle podziwiam Cię, że zdecydowałeś Się na top 10. Ja nigdy nie mogłem jakoś pozbierać się do kupy i wymyślić, która akcja na którym miejscu itd. Nuta też kozacka. Generalnie 5 as usual ;)
_________________ One Life....One Love...One Game
www.dogged.pl - oficjalny sklep Spalding! Piłki, stroje i akcesoria koszykarskie
_________________ Olympic torch flaming, we burn so sweet
The thrill of victory, the agony, defeat
We crush slow, flaming deluxe slow For,
judgment day cometh, conquer, it's war.
pr0ve,
też nie potrafiłbym wybrać dziesięciu najlepszych akcji, dlatego przysiadłem i spisałem wiele sytuacji co było najważniejsze dla nas jako Harlemu w ciągu roku 2008 i z tych kilkunastu pozycji wybrałem dziesiątkę - miejsc w tym top tenie pełniących funkcję pojedynczej akcji jest cztery tylko :).
belatc,
Twoi kumple są cholernie dobrzy jak na swój wiek, w pewnym momencie wygrywali z nami 6:0 i dopiero gdy się mocno skupiliśmy udało się nam wyrównać wynik i wygrać w dogrywce 'złotym koszem'.
Jak dla mnie ten klip pełni rolę wyłącznie sentymentalną, taki krótki flashback minionego roku, mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie jeszcze lepszy ;).